O nas

Smo kozmetični salon na Celovški cesti v Ljubljani z večletno tradicijo zadovoljnih strank. Trudimo se, da se pri nas počutite prijetno in dobrodošlo, odidete pa lepši in bolj sproščeni kot ste prišli. Ponosni smo na natančno in osebno obravnavo vsake stranke, saj kozmetična dejavnost nikakor ni industrija. Nudimo vam nego celotnega telesa, od glave do pet, od nege obraza pa do pedikure.

Že antična ljudstva so poznala vrednost in pomen nege kože, ki izboljša počutje ter nas naredi lepše in bolj samozavestne. V modernem času, ko je tempo življenja vedno hitrejši, časa pa je manj in manj, žal posevčamo premalo časa sebi.

Zato storite nekaj zase še danes in nas obiščite. Ne bo vam žal!

Kako do nas?

Ste se odločili za obisk pa ne najdete do nas? Ni problema, spodaj so natančna navodila, kako nas najdete in kje je najboljše parkirati. Salon je lociran v zelenem bloku ob Celovški cesti poleg Obrtne zbornice Slovenije. V neposredni bližini je brezplačno parkirišče za stranke salona , na katerega zavijete iz Celovške ceste v smeri …

Poglej stran »

Kontakt

Naši podrobnejši kontaktni podatki so: Naslov: Kozmetični salon Nevenka, Anja Džinić s.p. Tržna ulica 3 1000 Ljubljana Slovenija Kontakt: Telefon: 031 878 540 E-pošta: anja@salon-nevenka.si Delovni čas: Po dogovoru. Pred obiskom priporočamo, da pokličite in se dogovorite za ustrezen termin!  

Poglej stran »