feb
06

Preselili smo se!

Z namenom razširitve dejavnosti smo se z novim letom preselili na novo lokacijo. Kozmetični salon Nevenka ima sedaj poslovno enoto v sklopu frizerskega salona P.K. Hair na Tržni ulici 3, v Ljubljani.

Najdete nas v neposredni bližini avtobusnega postajališča Stara cerkev na Celovški cesti, poleg Obrtne zbornice Slovenija. Strankam je od sedaj na voljo BREZPLAČNO PARKIRANJE v neposredni bližini salona, hkrati pa smo našo ponudbo še razširili z izdelavo in popravili umetnih nohtov ter vrhunskim permanentnim lakiranjem GELISH , ki nudi čudovit lesk in izgled nohtov, ter izredno dolgo obstojnost.

Obiščite nas, in si privoščite nekaj zase. Veselimo se vašega obiska, za več informacija pa smo vam na voljo na telefonski številki 031-878-540.

Vaš Kozmetični salon Nevenka

feb
01

Posebna akcija na manikiro! Do 25% popusta!

Z uvedbo novega programa manikire v našem salonu smo za Vas pripravili posebno otvortiveno akcijo. Odločili smo se, da Vam v prvem mesecu ponudimo nekatere storitve iz našega programa kar za 25% ceneje! Ne zamudite te izjemne akcije in pokličite ter se naročite že danes! Za dodatne informacije glede programa manikire se lahko obrnete na nas preko telefona ali pa si pogledate cenik na spletni strani!

Lep in prijazen pozdrav,
Vaš Kozmetični salon Nevenka

feb
01

Kozmetični salon Nevenka sedaj tudi na Facebooku

Povežite se z nami tudi na naši novi Facebook spletni strani, kjer bomo objavljali posebne akcije, ponudbe in še mnogo več!

Veselimo se vašega obiska!

feb
01

Dobrodošli!

Dobrodošli na prenovljeni spletni stran Kozmetičnega salona Nevenka!

Veseli smo vašega obiska in upamo, da boste na naših straneh našli kakšno uporabno informacijo ter so morda odločili za osebni obisk salona.

Na zgornjih povezavah lahko najdete vse potrebne informacije, od kontakta, pa do cenika in opisa storitev, ki jih nudimo v našem salonu. V prihodnje bomo dodajali še kakšne nasvete, ki vam bodo nadaljno pomagali pri podaljšani negi doma.

Želimo vam lep in sproščen dan!
Kozmetični salon Nevenka